Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
14.03.2008 16:41 - Красимир Каракачанов: Не може да толерираме агресивното поведение на Скопие
Автор: bugarash Категория: Други   
Прочетен: 2245 Коментари: 0 Гласове:
0



София. Кой по-добре от министъра на вътрешните работи може да знае какво става в Македония, като имаме предвид, че все пак на него му докладват не само какво пише по вестниците, но и специалните служби към МВР. Той много правилно е казал, че в Македония се води една антибългарска кампания, каза пред Агенция “Фокус” лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. “Това, че онези в Скопие реагират първосигнално на всеки, който им отправи критика, си е за тяхна сметка. По този начин тези хора ще останат изолирани от нормалния цивилизован свят. Както виждаме, вече не закъсняват и проблемите с албанците в Македония, така че те сами трябва да си преценят дали ще водят идиотската си политика на комплекси за малоценност и противопоставяне срещу всички, които им казват истината в очите, или ще бъдат нормална държава. Изборът си е техен, но лошото е, че няма да страдат техните политици, а ще страдат обикновените хора, които ще трябва да се редят на опашки за визи, ще си търсят работа като гастербайтери и ще се чудят как да спасяват положението”, каза Каракачанов.

Той бе категоричен, че България не може да продължи да толерира поведението на Скопие, което е агресивно спрямо България: “Изразява претенции, създава проблеми, финансира сепаратистки организации, като лумпените от ОМО “Илинден”, ход и клепа България по света, създава изкуствени проблеми като претенции за македонско малцинство”.
“Не може от една страна да искаш България да те подкрепя за ЕС, а от друга - да се опитваш да създаваш интриги и проблеми, да ходиш пред европейските институции и да казваш, че България не е демократична държава и не спазва правата на т.нар. македонско малцинство. След като европейците са приели България в ЕС и НАТО, значи са преценили, че е нормална държава. Скопските политици трябва да си помислят - защо тях не ги приемат нито в НАТО, нито в ЕС и да си направят извода кой е нормалният и кой не е”, подчерта Каракачанов.
Людмила СПАСОВА

Агенция "Фокус"


Тагове:   може,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bugarash
Категория: Други
Прочетен: 2181950
Постинги: 190
Коментари: 1089
Гласове: 1975
Архив