Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2016 21:44 - Ционистката Бокова под бойния знак на Черно- Белите
Автор: budha2 Категория: Политика   
Прочетен: 2528 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 09.09.2016 21:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

През 2011 година, в отговор на решението на организацията да приеме Палестинската автономия в състава си Конгресът на САЩ спря американската годишна вноска за ЮНЕСКО, която възлиза на 22 процента от бюджета на организацията или около 80 милиона долара. Това стана, като автоматично бяха задействани два стари американски закона, които забраняват американското финансиране в подобни случаи.

Освен САЩ Полша , Канада, Израел и Австралия също спряха финансовата подкрепа за ЮНЕСКО.

image
        
Хищник - черно-бял, рокфеллеровец/тяхната цел - съединение на живо (червено) с неодушевено (синьо) = VIOLET = трансхуманизъм = електронен концлагер => да спаси света по нов начин (като неправителствена организация - феодализъм, империята на базата на орденски образования и двухкоридорна система)

image
https://i.ytimg.com/vi/f3npnCNirS4/maxresdefault.jpg


Класификация на черно и белите

Порядък (двукоридорен, дву-роиден) + Трансхуманизъм, основа - законът е еднакъв за всички. Религия - юдохристиянство (католицизъм). Придворен фактор - ашкенази. Световната политика - нов световен ред. Средства за постигане на целта - ционизъм и фашизъм. Вид дейност - промишленост, финансова система, образование, наука, музика, философия. Насаждано обществено устройство - дистрибуция социализъм, разпределителна система. Насаждано световно устройство - Империализъм. Принципът на строеж на власта - пирамида, орденски затворени организации. Базова валута - долар. ИУнструменти - Ватикана, идеологически схеми, финансови договорености, франко-зидари. Цели - контрол на раждаемостта, контрол на природни и промишлени ресурси, финансова система, военни операции. Идеология - ционизъм, антисемитизъма, трансхуманизъм, социализъм, фашизъм. Исторически проекти - кръстоносни походи, орденски структури, Американската революция, революцията във Франция, болшевишката революция в царска Русия, Африкански съюз, Трета световна война, операция 11.09.2001, операция "Брайвик" Лондонски размириците от 2011 г., Бостонски експлозии. Главния враг за пред гоите - сефарадите. Сила - в организация и управление. Ключов клан - пруската аристокрация, арийска хаплогрупа R1a1a1g2b-L365 (произход - Източна Европа) Куратор на проекти в САЩ - Кисинджър. Финанси - Рокфелер. Интересите на Веттините в САЩ се представляват от Републиканската партия. В Руската федерация - от В. Путин. Руска идеология - Кургинян, Стариков, Проханов, Фурсов, Фоменко, Кара-Мурза, Глазьев, Левашов, Б.Миронов, Ивашов.
"ЮНЕСКО може да не харесва американската подкрепа за Израел, или да не му пука, че палестинците не спазват споразуменията от Осло, писа американското консервативно издание "Нешънъл Ривю" през пролетта на 2013-та година. "Но ЮНЕСКО обича американските пари." Така в продължение на година след американското оттегляне, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, вместо да води кампания сред страните-членки на организацията да променят решението си за допускането на палестинците, тя посети 5 пъти Вашингтон, за да убеждава правителството на Обама да заобиколи собствените си закони и да търси алтернативно финансиране (точният израз, който използва "Нешънъл Ривю" е "да пълни гушата на ЮНЕСКО", б.р.)


image


Говорителят на Държавния департамент Виктория Нюланд заяви по този повод: "Гласуването за палестинското членство в ЮНЕСКО е достойно за съжаление, подронило и подронващо нашите усилия за общ, справедлив и траен мир в Близкия Изток. Съединените щати остават твърдо на позицията за създаване на независима суверенна палестинска държава, но такава държава може да бъде осъществена само чрез пряк диалог между израелци и палестинци ."

В политическо отношение Ирина Бокова следва
стриктно позициите на Русия и някои радикални режими, които използват ЮНЕСКО за налагането на своите цели, които често нямат нищо общо с принципите на организацията.

По-малко от месец след като през 2014 година правителството на Орешарски обяви, че застава зад кандидатурата на Бокова за Генерален секретар на ООН, независимата организация UN Watch изпрати писмо до Саманта Пауър, постоянен представител на Съединените щати в Организацията на Обединените нации, с призив да бъде блокирана тази кандидатура.

image


UN Watch е неправителствена организация със седалище в Женева, която наблюдава дейността на ООН. Мониторингът е базиран единствено и само на принципите на ООН, залегнали в документите на световната организация. Според UN Watch, Генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова проявява систематично явни пристрастия към политическата линия на Хамас. Тази палестинска ислямистка организация е обявена за терористична от Европейския съюз, Съединените щати, Египет, Израел, Канада и Япония. Великобритания и Австралия считат само военното крило на Хамас за терористично, а Йордания забранява всякаква дейност на Хамас на своя територия. Няколко държави, начело с Русия, Турция и Китай не смятат Хамас за терористична организация. Но Хамас е създадена от Израел

image

Преди да навърша 9 години, вече бях научил основната доктрина на арабския живот : Аз против брат ми, аз и брат ми срещу баща ни, семейството ми срещу братовчедите ми и целият клан, клана срещу племето, племето срещу света и всички заедно срещу неверниците
Леон Юрис. Това е познато от Тора и Талмуда. Крипто-турци, Крипто-араби, Крипто-българи, Крипто-европейци и т.н.са начело на управлението на света.




 „Как Израел помогна за създаването на Хамас.“


Обучената в Москва Бокова умишлено възпрепятства или бави разискванията в Изпълнителния съвет на ЮНЕСКО на терористичните акции на Хамас, насочени срещу образователни заведения и културни обекти.

image


Koй е Eрнесто Гевара де ла Серна ?


Под ръководството на Ирина Бокова в Регистъра на световната памет на ЮНЕСКО са включени трудове на масовия убиец Че Гевара. Според авторитетния американски вестник "Вашингтон таймс" Бокова лично е лобирала за това решение. Програмата се администрира от Международния консултативен комитет, чиито 14 членове се назначават пряко от генералния директор на ЮНЕСКО.

image


Американската представителка Илеана Рос-Лехтинен характеризира като "осъдително" решението на ЮНЕСКО, заявявайки, че организацията се подиграва със собствените си идеали

image


"Това решение е повече от обида към семействата на онези кубинци, които бяха екзекутирани от Че Гевара и неговите безмилостни съратници и влиза в пряко противоречие с принципите на ЮНЕСКО за насърчаването на мира и за всеобщо уважение на правата на човека", подчертава тя в изявлението си.

image

Касапинът от палестинските бежански лагери Шабра и Шатила Ариел Шарон е първи братовчед на комунистическия садист Ернесто „Че“ Гевара.




Колекцията от 431 ръкописа и 567 други писмени документи на масовия убиец Че Гевара е призната като световно културно наследство и ще бъде защитена от Организацията на обединените нации.

Журналистката Клодия Розет, която наблюдава дейността на ООН и разкри през годините множество случаи на корупция в световната организация, писа: " Може да се предположи, че като бивш български държавен функционер от времето, когато България беше част от съветската система, Бокова би трябвало да е наясно с ужасите, които стоят зад представяния днес Че Гевара като "готин" (cool). Но Бокова изглежда има дългогодишнo увлечение към репресивения режим в Куба. Неотдавна Бокова посети Хавана, за да припява на тамошните власти за достойнствата на кубинската образователна система. Ирина Бокова или е забравила, или е безразлична към цензурата и мрачното идеологическо индоктриниране, които са отличителни белези на кубинското образование."

ЮНЕСКО, под ръководството на Бокова достига до ново падение, когато приема фонд за награди, учреден от диктатора на Екваториална Гвинея, Теодоро Обианг Нгуема Мбасого. Въпреки протестите на хиляди учени от целия свят, ЮНЕСКО включва наградите на най-дългогодишния африкански диктатор в официалната си програма.

Кой е Мбасого?

image


Оглавява богатата на петрол Екваториална Гвиана след преврат срещу чичо си през 1979 година. Политическите убийства и корупцията са характерни за дългогодишното му управление. Според списанието "Форбс" е сред най-богатите държавни глави в света. На практика в страната не се допуска опозиционна дейност. В интервю пред германския вестник "Ди Велт" Мбасого отрича правото на опозицията да критикува властта. През 2003 година държавното радио на Екваториална Гвинея го обявява за божество.

Мечтата за многополюсен свят, където демокрацията и свободата съжителстват наравно с комунизма, радикалния ислям и едноличните диктатури, се сбъдва в ЮНЕСКО.

Бокова атакувана от  жълто-черните Религия - юдаизъм (протестантство). 


image

БЕЗ МИНАЛИ СРАМНИ ДЕЛА НЕ МОЖЕШ ДА СЕ ИЗДИГНЕШ В ЧЕРВЕНИЯ БИЗНЕС ИЛИ ПОЛИТИКА. КАК И КОЙ СЪЗДАВА ТЕЗИ ЧЕРВЕНИ ПИОНКИ - ДЕГЕНЕРАТИ? ДАЛИ НЕ СЕ ПРИЛАГА ПРИНЦИПА "ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК, КОМУНИСТ" ИЛИ "КОЛКОТО ПО-ПРОСТ, ПО-ВИСОКО В ЙЕРАРХИЯТА"?
НАПРИМЕР ВСЕКИ ПРЕСТЪПНИК ОТКРИТ ОТ ЙУДЕЙСКИЯТ КАГАЛ СИ Е ЮДЕИН ПО ДНК И НЯМА НУЖДА ДА ПРИЕМА НЯКАКВА РЕЛИГИЯ, ...СЪЩИЯ СТАВА И ЗА КОМУНИСТ.
АКО КАНДИДАТА НЕ Е ВСЕ ОЩЕ ПРЕСТЪПНИК, НО ИМА ГОЛЯМО ЖЕЛАНИЕ ДА СЛУГУВА - НЯМА ПРОБЛЕМ - НО ПЪРВО ТРЯБВА ДА ИЗВЪРШИ НЯКАКВО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ/ МОЖЕ И ДА НЕ Е СЕКСУАЛНО, НАПРИМЕР КРАЖБА НА ДДС, ОБИР, УБИЙСТВО И Т.Н./, Т.Е. ПОМАГА МУ СЕ ДА ГО ИЗВЪРШИ. ЧАК СЛЕД ТОВА БЛЕЧУГОТО СЕ ИЗДИГА ПО СТЪЛБИЧКАТА,...ДАЛИ В ПОЛИТИКА, СЪДЕБНА СИСТЕМА ИЛИ БИЗНЕС, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ.
НАВРЕМЕТО, ЕВРЕЙСКИЯ КАГАЛ ОКОЛО ЦИГАНИНА ЖИВКОВ, КОНТРОЛИРАШЕ ДС, ЕСТЕСТВЕНО ПО НАСОКИ НА КГБ, ТЕ СЕ ГРИЖЕХА И ЗА СИРОПИТАЛИЩАТА, КОИТО СЛУЖЕХА ОСВЕН КАТО БАНКА ЗА ДОНОРИ И ЗА СЕКСУАЛНИ УСЛУГИ. ПЕДАЛИ И ПЕДИФИЛИ - ТЪРСЕЙКИ ЗАЩИТА - ВИНАГИ СА БИЛИ В ПРЕДНИТЕ РЕДИЦИ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ПАРТИЙНА КНИЖКА. ПО КЪСНО АКО СЕ ДОКАЖАХА - КАТО ДЕГЕНЕРАТИ - БЯХА ИЗДИГАНИ НА ОТГОВОРНИ ПОСТОВЕ. ТАКА СЕ КОНТРОЛИРАХА, ЧРЕЗ МИНАЛИ СРАМНИ ДЕЛА, ЕСТЕСТВЕНО ПЕРИОДИЧНО И ПРЕДИ ДА СЪГРЕШАТ СА ДАНГОСВАНИ, КАКТО СЕ ПРАКТИКУВА И В ТИБЕТ - СЛЕД ТОВА НЯМА ДА ИМА СМИСЪЛ. И НЕ САМО, ПИОНКИТЕ НА СВЕТОВНИЯ ЕЛИТ, СЪЩО СА МОНТИРАНИ И СЕ КОНТРОЛИРАТ КАТО ГОИ,... С ПОДОБНА ПРАКТИКА ОПИСАНА В ТАЛМУДА.
Световната статистика е доказала че най-търсени, за запълване на отговорни административни постове по света, винаги са били педерасти и педофили. Изключение прави другарката Бокова,... естествено децата на Червените кхмери не трябва да отговарят за убийствата извършени от бащите им. И не само не отговарят, но това им дава голямо предимство за издигане в световната администрация.
Обикновено комуниста садист е свързан с хомосексуалността – пълна или частична, явна или скрита, латентна или потисната. Това е нещо като откуп, който дяволът на дегенерацията взима за властта, за славата и величието.
Изнасилвачът от Стрелча Евстатиев в действителност и преди е практикувал такива дела, с предишни секретарки или непълнолетни. Всичко се знае от службите, които са подчинени на йудейският кагал, но точно в този момент е трябвало да изгори в кабало-театрална сценка, свързана с кандитатурата на ционистката Бокова.

БОКОВА ще включи в рекламната си кампания снимка на все по-популярния у нас бивш кмет на Стрелча

image

Флаг на Саксония и Габсбургската монархия


Чужденци - Орион - жълто-черен -пчели - Ротшилд

Класификацията на жълто-черните: основа Хаос + варварство - Законът като ограничаване на всички други. Религия - юдаизма (протестантство).
Придворен фактор- сефарадска световната политика - глобализацията, универсализация, мултикултурализъм средство към целта - либерализъм, либертарианство, демокрад-цион. Вид на дейност - търговия, златни сделки, литература, законотворчество, търговията с роби, трафик на наркотици. Насаждано обществено устройство - капитализъм, олигархия. Световно устройство - колониално, че е Khazar Horde или Принцип на изграждане на власта - клан на Сет, семейни връзки/наги. Базовата валута - еврото Инструменти - юдео-масонство, ислям (!!!), национализъм(!) Цели - унищожаването на излишни хора, контрол над всички природни ресурси и интелектуална собственост. Идеология - глобализация, антисъветски, анти-ционизъм, национализъм, плурализъм, подбуждане на омраза само към руските евреи - Ешкенази, развитието и популяризиране на езичеството. Исторически проекти - Свещената римска реверсирана империя т.е. след Константин Велики, масонство, колониална система, Хитлер, Първа, Втора световна война, Наполеоновите войни, цветните революции, Европейски съюз, на Федерален резерв, присъединяване на Крим към Русия, НовоРусия. Основният враг - структурата на държавната сигурност на други държави. Сила - информационно-психологическа война ключова клан - Saxon аристокрация египтяни хаплогрупа E1b1b1 (произход - Северна Африка). Куратор на проекта в САЩ - Бжежински финансист - Ротшилд. В САЩ интересите на Windsor са представлявани от Демократическата партия (ясно защо Обама "се слива с Израел") в Руската федерация -Д.А. Медведев. Руски идеология - Дугин, Лимонов, Делягин, Девятов, Калашников, Джемал, Петухов, Емелянов.


image
http://cdn.theatlantic.com/assets/media/img/photo/2015/11/
monuments-around-the-world-light-up/p03_AP419527298990/
main_900.jpg?1447623811



НЯМА ИЗРАЕЛ И ЕВРЕИ - ЦИОНИСТИ; НЯМА ПАЛЕСТИНА И СТАРОЗАВЕТНИ ЕВРЕИ - ТЕРОРИСТИ;... НЯМА ВОЙНИ.

НЯМА РАВИНИ, НЯМА ХАСИДИ,...  НЯМА РИТУАЛНИ УБИЙСТВА И ТРАФИК НА ОРГАНИ.

НЯМА ЕВРЕИ КОМУНИСТИ, НЯМА ЕВРЕИ-КАБАЛО-КАПИТАЛИСТИ,... ИМА ЕДИН ПО ДОБЪР СВЯТ.

СЛЕД КАТО ЖЪЛТО-ЧЕРНИТЕ ИЗСМУКАХА АМЕРИКА, НА ПОМОЩ,  В РОЛЯТА НА ШИВА ВЛЯЗОХА  
ДРУГАРИТЕ ЙЕЗУИТИ-ЦИОНИСТИ,  КОИТО ЩЕ СЛОЖАТ ГЛАВАТА НА УМОРЕНИЯТ КОН - САЩ,  НА ДРЪВНИКА,  ЩЕ РЕВЕРСИРАТ ИЗРАЕЛ В ПАЛЕСТИНА, САЩ В РУСИЯ,... И ПЕЕЙКИ СТАРАТА ПЕСЕН, С НОВ СВЕТОВЕН КАБАЛО-КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИПЕВ, ОТНОВО ЩЕ ДЕРЕБЕЙСТВАТ НАД НАРОДИТЕ С ЖЕЛЯЗНА ТОЯГА.                                                                  
Речта Ra, или древната реч на централно Слънце

В Кали Юга измамата е голяма, словото е реверсирано от левитите, интересно че еврейските брахмани - равини/раби-ни макар да са поклоници на Сатурн, Луния-Ара и адския дракон Ка са си оставили оргиналното име на слънцепоклонници

           
Знаци и символи управляват света, а не словото и законът

image

                 
САЩ е управлявана и контролирана от враговете на държавата/ЧЕТВЪРТАТА СИЛА






Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8725722
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930