Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Постинг
01.12.2007 20:45 - Кашаварит критикуватъ българскиятъ фронтъ.
Автор: bugarash Категория: Други   
Прочетен: 1396 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.12.2007 20:46


Не отдавна (29.11.2007г) ни бѣ изпратена електронно статията на Татяна Мачковска, за Гнъ. Иванъ Михайловъ публикувана въ Седмиченъ Трудъ. Въ електронната поща липсваше дата на която е публикувана статията.

Предъ насъ нямаме книгата на Иванъ Гажевъ и не можене да цитираме нищо отъ нея. Ще напишемъ коментаръ за онова, което е написала другарката Мачковска. Другарката Мачковска пише , че на сѫвестта на Гнъ. Михайловъ ще тежатъ повече отъ 2000 убийства. Г-жицата или Г-жата Мачковска пише че е вземала тази информация отъ разобличителниятъ трудъ на Иванъ Гажевъ.На нашиятъ читателъ ,ще трябва да поеснимъ ,че ние познаваме добре Иванъ Гажевъ и нѣма да се занимаваме съ него днесь. Единъ отъ неговитѣ приятели, съ когото щяха да пишатъ противъ Иванъ Михайловъ се помина не отдавна.Интересното е , че приятела на Иванъ Гажевъ отъ любовъ къмъ Македония, трябваше да бѫде погребанъ отъ гръцки попъ! Цифрата за убийствата съ която спекулира Мачковска е цифра съ която се спекулираше следъ майскиятъ превратъ отъ 1934 година.

За Иванъ Михайловъ и ВМРО на която той става лидеръ следъ убийството на Гнъ.Тодоръ Александровъ (31.08.1924г) е писано достатъчно.Интересното е ,че още преди 1989 година Иванъ Александровъ пише брошура съ заглавие “За ново мислене и нов поход по някои въпроси от българската история.” Издадена отъ Колтуренъ Домъ “Вл.Поптомовъ при НС на Отечественъ фронтъ( София 1988г). Иванъ Александровъ въ своята брошура реабилитира Иванъ Михайловъ отъ каквата и да било отговорностъ за така нареченитѣ ДЪБНИШКИ сѫбития(1925г).

За тази дързостъ на  Иванъ Александровъ, комуниститѣ отъ градъ  Неврокопъ сѣга Гоце Делчевъ искаха едва ли не смъртна присѫда. Автора на тази статия си предложи услугитѣ да плати адвокатската защита на Иванъ Александровъ, така както стотици български адвокати си предложиха услугитѣ, да защитаватъ Иванъ Михайловъ следъ майскиятъ превратъ отъ 1934 година. Журналистката Мачковска се опитва да ни внуши , че Иванъ Михайловъ си е разигравалъ коня по Пиринскиятъ край на България  и е сѫбиралъ данакъ за борбитѣ на македонскитѣ българи въ Вардарска Македония.

Ние задаваме въпросъ на Мачковска и на всички други драскачи да ни обеснятъ,  отъ кѫде е трябвало да визма паритѣ Иванъ Михайловъ за да се противопоставя на сръбската окупация на Вардарска Македония следъ първата свѣтовна война?

Другиятъ въпросъ които задаваме на драскачитѣ които критикуватъ българскиятъ фронтъ , е: ако наистина сѫбитията презъ септември 1924 година имаха другъ изходъ кой щеше да спечели сърбитѣ или българската кауза. Това , че тя, Мачковска и останалитѣ драскачи наричатъ Иванъ Михайловъ терористъ е отделенъ въпросъ на който нѣма да се спираме….понеже въ недалечното минало терориститѣ на Палестиня станаха държавницитѣ на ИЗРАЕЛЪ(Май 1948г) !.Спекулацията съ която се доказва , че Иванъ Михайловъ и хората около него сѫ терористи е много ефтинъ за продажба.Нѣма унгарцитѣ не сѫ знаели ,че таяхнитѣ сѫнародници (унгарцитѣ)сѫ предъ изпитание въ кралството на Сърбитѣ, Хърватитѣ и Словенцитѣ, та сѫ позволили на Иванъ Михайловъ да отваря лагеръ, кѫдето сѫ се учили бѫдещитѣ герой на хърватската държава!

Журналистката и драскачка хвърля светлина за убийството на генерала Александаръ Протогеровъ!

Ние ще е информираме за онова което се премълчава днесь въ България ! На дена когато синитѣ комунисти(СДС) се сѫбираха въ дома на културата презъ Юни 1990 година,  едни млади момчета ме запознаха съ едно момче на име КИРИЛЪ Пърличевъ.Младока предупреди автора на тази статия(Г.М.) , че той щялъ да пише книга противъ Иванъ Михайловъ! Отговорихъ на младото момче , че той не е първиятъ и нѣма да бѫде последниятъ които, ще пише книга противъ Иванъ Михайловъ! И наистина момчето е публикувало материялитѣ на дядо си Кирилъ Пърличевъ ! Труда се казва 36 години въвъ ВМРО- спомени на Кирилъ Пърличевъ.На 12 дек. 2004 година младока подарява този трудъ на автора(Г.М.) Младиятъ Кирилъ Пърличевъ вмѣсто да извади очитѣ на моятъ чичко Иванъ Михайловъ ,той го е оправдалъ ,че тѣзи съ които се е справилъ наистина били чужди агенти!

Труда на Кирчо прочетохъ съ лупа, да не би да изпусна нещо!

Въ една отъ страницитѣ( днесь не можахъ да си спомня въ коя) Кирчо пише , че хората около дядому отишли да търсятъ пари отъ Италиянскиятъ дипломатически представителъ , за да се борятъ противъ Иванъ Михайловъ, понеже той не билъ за Свободна и Независима Македония! Този цитатъ, е най-интересниятъ които намерихъ въ труда на стариятъ Кирилъ Пърличевъ. Цитата значи: Иванъ Михайловъ не е противъ България ние сме противъ България!  Хората около стариятъ Кирилъ Пърличевъ търсели пари отъ всички които щяли да  имъ дадътъ, за да се борятъ противъ Иванъ Михайловъ. И на края се оказало , че само сърбитѣ имъ дали пари да се борятъ противъ Иванъ Михайловъ.И после ще ми каже мене онъ , че тѣзи около стариятъ Кирилъ Пърличевъ и Александъръ Протогеровъ не сѫ били сръбски агенти!

Следъ сѫбитията на втората свѣтовна война, всички прияетли на стариятъ Кирилъ Пърличевъ и Протогеровъ станаха проводници на сърбо-македонизма въ България. Това предателство на лявитѣ родолюбци отъ ВМРО-Обединена е документирано въ книгата на ВЕСЕЛИНЪ АНГЕЛОВЪ озаглавена “ХРОНИКА НА ЕДНО НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО” Другиятъ трудъ е озаглавенъ УБИИСТВЕНО ЧЕРНО ЧЕРВЕНО отъ Троански.

Преди някой да почне да пише противъ Иванъ Михайловъ ще трябва да прочетѣ и тѣзи книги.

Това дали Иванъ Михайловъ е терористъ или не  ще оставимъ на другитѣ поколения. За сѣга той е идеолога на поробенитѣ българи въ Повардарието.Желанието на българитѣ тамъ да наричатъ свойтѣ организации Иванъ Михайловъ,  или Радко е доказателство , че той и неговитѣ идеи сѫ живи и то  тамъ кѫдето сръбскиятъ тероръ е най-жестокъ.

Г.Младеновъ 1.12.2007г. Торонто.

http://www.makedonskatribuna.com/KASHAVARITE%20Kritikuvat%20Bulgasrkiat%20front%20Mt50.htm




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bugarash
Категория: Други
Прочетен: 2195330
Постинги: 190
Коментари: 1089
Гласове: 1975
Архив